Mat og vin

Ville bær

  • Forfattere: Kirsten Winge, Arne Nohr
  • ISBN: 9788241953644
  • Utgivelsesår: 2021
  • Innbinding: Innbundet
  • Sideantall: 128
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Ville bær

Ny matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter.
Skogen bugner av fristende og smakfulle bær som bare venter på å bli plukket. Denne boka er en veileder til hvordan du best konserverer og lager de mest spennende produkter av de vanligste ville bær. Produksjon av saft, råsaft, syltetøy, sirup, gelé, gløgg, desserter, kaker og brød beskrives steg for steg med tekst og bilder. De aller fleste bærsortene kan nytes ferske. Andre typer gir eventyrlige smaker når de blir foredlet.

Contributor img

Kirsten Winge

Kirsten Winge (f. 1960) fra Trysil har lang erfaring som sanker, jeger og villmarkskokk. Hun er biolog og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers. Hun er opprinnelig fra Trondheim, og bor nå i Trysil.For «Bærboka» (2013) og «Perfekt viltkjøtt» (2016) fikk hun henholdsvis sølv og bronse i den internasjonale finalen i Gourmand World Cookbook Awards. I 2015 fikk hun Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Les mer

Arne Nohr

Arne Nohr (f. 1955) er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka Turmat. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Han er også matentusiast og prøvesmaker. Nohr bor i Trysil.
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

369,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Ville bær
Ville bær
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...