Forfattere:
ISBN:
9788241962424
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Verdt å vite om vin

Den beste norske boken om vin – mer enn 20 000 solgte!
Verdt å vite om vin er en praktisk håndbok både for nykommeren i vinens verden og den mer erfarne vinkjenner.
Det er lettere å gjenkjenne god kvalitet enn å beskrive den. Verdt å vite om vin hjelper deg et stykke på vei med begge deler. Boken forteller ikke bare hvordan vinene er, men også hvorfor de er som de er. 
Bokens første del gir en generell innføring i blant annet smak og kvalitet, vinens historie og kunsten å kombinere mat og vin. I andre del tar forfatterne for seg hele verdens vinproduksjon. Verdt å vite om vin inneholder et vell av faktaopplysninger som kombineres med forfatternes rikholdige og personlige erfaringer på en lettlest måte. 
Denne fjerde utgaven er oppdatert og utvidet på produsenter og vinmarker, og har fått nye kapitler om vin i England, Bolivia, Mexico og Peru.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren