Forfattere:
Oversetter:
Marianne Fjellingsdal
ISBN:
9788241917295
Originaltittel:
Friend Request
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
410
Alder:
Voksen

Venneforespørsel

Louise Williams får en venneforespørsel som får hjertet hennes til nesten å stoppe.

Du har fått en venneforespørsel fra Maria.

Maria Weston har vært savnet i mer enn 25 år. Hun ble sist sett på en avslutningsfest på skolen hun hadde gått på, og alle har siden da antatt at hun er død. Spesielt Louise, som hele livet har båret på en forferdelig hemmelighet.

Det kommer flere meldinger fra Maria, og Louise føler seg tvunget til å gjenoppta kontakten med gamle venner som hun lenge forsøkte å imponere. Hun forsøker å finne ut av hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden, og hun skjønner at det er mye hun ikke ante.

Det eneste som er sikkert, er at Maria Weston forsvant den kvelden. Og at ingen har hørt fra henne etter det før plutselig nå ...


«En strålende krimroman.»

[Terningkast 5] Tor Hammerø, Nettavisen


«En sterk thrillerdebut med en fascinerende hovedperson.»

Booklist


«Skarp, aktuell, med et stramt plott – og en fantastisk vri. Alle som liker psykologisk spenning, bør lese denne boken.»

Sunday Mirror

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren