Møt en av Englands viktigste krimforfattere

fredag
09/03/2018 12:00

Velkommen til krimforedrag med M. J. Arlidge: Den britiske stjerneforfatteren forteller om det å skrive krim både for TV og i bokform. Han deler sine tanker om hvordan arbeidet som «story liner», manusredaktør og produsent har påvirket skrivingen av suksess-bøkene om Helen Grace – og vice versa. Vi får høre om opp- og nedturer i M.J. Arlidges allsidige krimkarriere. Meld deg på her https://www.bakomslaget.no/mjarlidge
M.J. Arlidge har på kort tid etablert seg som en av nåtidens viktigste britiske krimforfatterne med den kritikerroste bokserien om etterforsker Helen Grace. Han har også skrevet flere krimserier for TV. Arlidge kommer til Krimfestivalen i Oslo 8. – 10. mars hvor han skal delta på flere programposter. I tillegg vil han holde et miniforedrag om hvordan han jobber. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å høre Arlidge fortelle om det å skrive krim både for TV og i bokform. 
Sted: Loftet hos Vigmostad & Bjørke, St. Olavsgate 12
Tid: Fredag 9. mars klokka 12.00. Foredraget varer i ca. en halv time. Det blir enkel servering og mulighet for å slå av en prat med forfatteren etterpå.
M.J. Arlidge (f. 1974) har arbeidet med TV i over 18 år, blant annet i BBC. De siste åtte årene har han drevet et uavhengig dramaproduksjonsselskap. Denne våren er ha aktuell med Nei, nei gutt, som er den femte boken i den bestselgende Helen Grace-serien.

Inngang: Gratis
Loftet hos Vigmostad & Bjørke, St. Olavsgate 12