Lansering av "Ravnens time"

mandag
13/08/2018 18:00

Mandag 13. august lanserer Roar Ræstad sin tredje krimroman i den kritikerroste serien om politibetjent Gabriel Navarseth i det okkuperte Trondheim. Det blir bokbad, musikalsk innslag og mulighet for kjøp av signert bok på Antikvariatet i Trondheim. Velkommen!

Tid: 13. august klokken 18.00-20.00

Sted: Antikvariatet, Nedre Bakklandet 4

Les mer på Facebook her

Om boken:

Juli 1943. Det er høysommer i Trondheim da en tysk marineoffiser og hans unge NS-kjæreste blir funnet brutalt drept. Tyskerne er allerede hevntørste etter luftangrepet mot byen to dager tidligere, og noen må unngjelde. Statspolitibetjent Gabriel Navarseth lever farlig der han sjonglerer etterforskningen mellom norsk politi og Gestapo. Samtidig som han fortsetter sitt arbeid for motstandsbevegelsen, driver norske angivere med sitt dødelige dobbeltspill. Hvem kan man stole på i slik en tid?

Om forfatteren

Roar Ræstad (f. 1968) debuterte med Sovende hunder i 2014, den første romanen om Gabriel Navarseth. Ræstad har en master i historie fra NTNU og underviser på Strinda videregående skole i Trondheim. Sovende hunder ble nominert til Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut i 2014. Ræstad kombinerer det beste fra den historiske romanen og den plottdrevne spenningsfortellingen.

Inngang: Gratis
Antikvariatet Nedre Bakklandet 4, 7014 Trondheim, Norway