Forfatter:
Oversetter:
Anlaug Lia
ISBN:
9788241951770
Originaltittel:
Underneath the Muscadines
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
336
Alder:
Voksen

Under vinrankene

En varm, frodig familiesaga fra Sørstatene.
Ekte familiebånd brytes aldri.
Lila Bruce Breedlove følte seg aldri helt hjemme i Wesleyan, Georgia, spesielt ikke etter farens tragiske bortgang da hun ennå bare var en liten jente. Både hun og broren Henry flyttet nordover da de ble voksne, mens den yngste søsteren Abigail valgte å bli igjen for å ta seg av deres dominerende, legenda- riske mor, Geneva.
Moren blir funnet død under vinrankene bak familiens gods, og Lila og Henry drar tilbake til byen hvor de vokste opp. De avdekker hemmeligheter som sjokkerer dem og som gir et helt annet bilde av familien deres. Livet blir aldri mer det samme.

«En fortryllende historie om avsløringen av godt bevarte hemmeligheter … engasjerende skrevet, og med sterke karakterer …»
Publishers Weekly

«En dypt rørende bok – en sørstatssaga som vil appellere til alle som elsker Der krepsene synger … En historie man går og tenker på lenge etter å ha lest ferdig.»
Susan Wiggs

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren