Forfatter:
ISBN:
9788241952586
Utgivelsesår:
Sideantall
368
Alder:
Voksen

Under samme sol

Den hardtarbeidende idealisten Rebecca Holmestrand har ofret forholdet til datteren for å gi alt i FN-jobben der hun leder et prosjekt for å straffeforfølge voldtekt i krig. 
April har i mange år forsøkt å få et nært forhold til moren, men nå tvinger et oppgjør seg frem. Hun vil vite hvorfor moren har valgt som hun har gjort. Hun vil vite hvem som er hennes far. 
Den verdenskjente forfatteren Alvaro Aingeru har skrivesperre, og søker Rebeccas tilgivelse for en hendelse i fortiden. 
 
I Under samme sol flettes disse tre menneskenes skjebner sammen – sett i lys av større temaer som krig, konflikt, traumer og tilhørighet. Karakterene i romanen må jobbe hardt gjennom hele historien for å finne nytt håp og komme nærmere hverandre. 

«Feelgood à la Hollywood, som er verdt å få med seg.»
«Ei varm forteljing om verdien av nære relasjonar, krafta som ligg i tilgjeving og at det aldri er for seint.»
«Eg fekk nokså tidleg to assosiasjonar då eg leste denne romanen: Den første var til Anne B. Ragdes kritikarroste ‘Berlinerpoplene’.»
«Strømme skriv ledig og saumlaust, og særleg dialogane står levande fram …»
Leif Tore Sædberg, Stavanger Aftenblad

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.