Forfatter:
Oversetter:
Inge Ulrik Gundersen
ISBN:
9788241959554
Originaltittel:
Going Zero
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
399
Alder:
Voksen

Under radaren

En svimlende, uforskammet underholdende samtidsthriller – full av twister og tettpakket med action.
Ti amerikanske borgere er utvalgt til å delta i BETA-testen for «Fusion», et høyteknologisk initiativ i den nasjonale sikker­hetens navn.
De som står bak er CIA og Cy Baxter – teknologisk vidunderbarn, multimilliardær og adm.dir. for landets største sosiale medium, WorldShare.
På et gitt tidspunkt vil hver av de ti deltakerne få to timer på seg til å gå helt under radaren. Utfordringen de neste 30 dagene er å ikke bli funnet av sikkerhetseksperter som vil ta i bruk alt av tilgjengelig overvåkingsteknologi.
For Baxter dreier det seg om en lukrativ kontrakt med myndighetene. For deltakerne innebærer en eventuell seier en premie på tre millioner dollar.
En av deltakerne er en upretensiøs bibliotekar fra Boston som alle forventer vil være den første som blir funnet. Kaitlyn Day er imidlertid langt mer talentfull enn hva sikkerhetseks­pertene hadde trodd. Og selve grunnen til at hun deltar, er også en annen enn hva noen hadde kunnet forutse.

«Spenstig og skummel … Skremmende realistisk.»
[Terningkast 5] Cathrine Krøger, Dagbladet 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren