Forfatter:
Oversetter:
Halvor Kristiansen
ISBN:
9788241953088
Originaltittel:
1000-Årsriget
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
564
Alder:
Voksen

Tusenårsriket

Første bok i ny, spenstig vikingsaga! Et storslått, frodig og testosteronspekket leseeventyr som har tatt Danmark med storm.
Året er 937 og Britannia herjes igjen av de danske vikingenes plyndringstokt. Ulv, en temperamentsfull ung mann fra Cumbria, blir tatt som trell og fastlenket til en åre på skipet Havormen.
Der blir han kjent med kjempen Ymer, som prøver å få skikk på Ulv og øke hans sjanser til å overleve om bord. Ulv nekter imidlertid å akseptere livet som trell, noe som nesten koster ham hodet. For danskene har den leie uvane å gå rett fra ord til sverdhugg …
Gjennom hovedpersonen Ulv Palnatoke fortelles den tusenårige, dramatiske historien om de tre legendariske kongene Gorm den Mektige, Knut Gormsson og Harald Gormsson, i dag kjent som Gorm den Gamle, Knud Dana-Ast og Harald Blåtann.

For alle som elsker Jan Guillou, Bernard Cornwell og Ken Follet – og TV-serien Vikings!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren