Forfattere:
ISBN:
9788241956485
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
68
Alder:
Voksen

Turmat

Kirsten Winge øser av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider.
Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen. Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt.
Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren