Forfatter:
ISBN:
9788241960741
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
125
Alder:
Voksen

Trigger Warning Noveller

Originalt og humoristisk med språklig snert. Du finner neppe noe friskere og frekkere enn Grethe Nestors litterære comeback.
Møt kvinnen som hevner seg på en grusom måte ved å brått innrette seg etter det omdiskuterte hytteforbudet. Eller hun som finner en ny og original bruk av en protese for å redde seg selv fra en svært voldelig samboer. Eller privatdetektiven som blir bedt om hjelp til å vaske noe penger. Bokstavelig talt vaske. Bokstavelig talt blodpenger.
Det er bare å ønske Grethe Nestor tilbake til litteraturen. Nå i en mørk sidegren av krimmen, nemlig noveller med svart humor og ofte en veldig overraskende slutt. Ofte er temaet hevn og perspektivet hos kvinner. Trigger Warning er et friskt pust inn i norsk spenningslitteratur; det dukker opp en diffus politibetjent og en kvinnelig privatdetektiv, men ellers har samlingen lite felles med traust krim. Vel, bortsett fra vold og brå død.

«Kvikk og fengende underholdning om svært usunne relasjoner.»
Morten Langeland, Klassekampen

«Grethe Nestor skriver skarpt og vittig.»
Espen Grønlie, Dagbladet

«Ei samling av unike krimnoveller ispedd ein mørk undertone og rikeleg svart humor.»
[Terningkast 5] Kjell Arne Gjøsæther, Krimlitteratur.com

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren