Forfatter:
ISBN:
9788241955174
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Himmelske kaker fra The Flying cakery

Lær å bake stilige kaker som imponerer og smaker himmelsk! 
Konditormester Kate Kippersund lærer deg kakekunst steg -for-steg fra de helt enkle kakene som (verdens beste) brownies og red velvet cupcakes til spektakulære kaker til jubileer og store anledninger. Alle kapitlene i boken er organisert fra lette til vanskelige oppskrifter, der Kates kyndige veiledning lærer deg gradvis mer, og du bygger opp kunnskap og selvtillit i prosessen. Du får også tips om hva som kan ha gått galt, og fremgangsmåter for alle prosesser som er viktige for et vellykket resultat. Alle oppskriftene kan selvsagt tilpasses forskjellige allergier.
Denne boken er kakebakingens leksikon, og inneholder et bredt spekter av oppskrifter i tillegg til alt du trenger å vite om stabling, trekking, kremer, fyll og ikke minst pynt! Du kan lese om planlegging til større selskap og hvordan du komponerer et balansert kakebord. God fornøyelse!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.