Forfatter:
ISBN:
9788241952531
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
186
Alder:
9-12

Sykt barnslig

En sprudlende, humoristisk og varm roman om å ville forbli barn for alltid.
Snart tolv år gamle Trine Halvorsen vil ikke slutte å leke, og hun vil i hvert fall ikke at mamma skal få seg ny kjæreste. For da er den gylne barndommen definitivt over. Vi følger Trine gjennom en rekke utfordringer og komiske forviklinger mens hun prøver å beholde bestevenninnen Stina, uten å miste barnet i seg selv. Samtidig gjør hun detektivarbeid med kameraten Noah for å finne svar på viktige spørsmål: Har mamma kjæreste? Hvem er det? Og kan de i så fall klare å sabotere forholdet? Sykt barnslig handler om det å ikke ville bli stor – og hvordan man kan vokse på det.

«Romanen Sykt barnslig av Morten Solheim gir en troverdig framstilling av hvordan det føles å skulle bli stor når man selv ikke vil (…) hovedpersonens blikk er observant og poengtert (…) Gjennom fortellingen modnes hun nok til å lære seg å omfavne det ukjente.»
Egon Låstad, Periskop

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.