Surdeigsbakst
Forfattere:
ISBN:
9788241956935
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Surdeigsbakst Det beste fra ille brød surdeigsbakeri

Lær deg å lage alle typer bakst med surdeig av landets fremste surdeigsbakere.
Brødboka Surdeig av samme forfatter lærte nordmenn å bake med surdeig. Nå kommer endelig oppfølgeren, som utvider repertoaret fra kun brød til alle typer bakst.
Surdeigsentusiaster vil fryde seg over å få fremragende opp- skrifter på pizza, boller, kanelsnurrer, pepperkaker, kjeks, grøt, speltlomper, pretzel, energibarer, brioche, raske brød og ulike grov- og frøbrød, og mye mer. I tillegg selvfølgelig oppskrift på surdeigsstarter, og kapitler om mating av starteren, forming og heving.
Siden første bok har forfatterne startet det lovpriste bakeriet Ille Brød i Oslo, og denne boken inneholder bakeriets beste oppskrifter.

Andre bøker av denne forfatteren