Forfatter:
Oversetter:
Vibeke Grønn Ekeland
ISBN:
9788241956652
Originaltittel:
Cat Kid
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
6-9

Superpus - store drømmer Superpus 3

Vesle-Petter (fra Hundemannen), Flippy, Mia og tjueen ukontrollerbare babyfrosker har alle sin egen måte å se verden på. Og den er som vanlig preget av kaos og uenigheter. 
Tegneklubben går i alle mulige (og umulige) retninger! Naomi, Melvin og søsknene prøver alle å finne sin egen stil. Naomi har en ideé til hvordan hun kan tjene raske penger, men den skaper bare konflikter og bråk. Og når de blir avvist prøver vennene å holde seg til visjonen sin. For å toppe det hele kommer en overraskende gjest og utfordrer dem alle. Kommer grådigheten til å ødelegge Naomis ide? Er det på tide å gi opp? Vil tegneklubben noensinne bli den samme? 
Det hele blir hysterisk morsomt når baby-froskene må manøvrere i en røre av søskenforhold, følge sin egen vei og skape kunst – med mening! Som historier i historien følger vi de enkelte baby-froskenes perspektiv og helt individuelle uttrykksmåte. 
Lesere i alle aldre vil bli inspirert til å skape sine egne historier mens de dykker ned i dette banebrytende grafiske romaneventyret fra Dav Pilkey og hans inderlige, humoristiske og fantastiske rollebesetning i serien om Superpus.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren