Forfatter:
Oversetter:
Vibeke Grønn Ekeland
ISBN:
9788241956645
Originaltittel:
Cat Kid
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
6-9

Superpus - fra alle kanter

Veslepetter (fra Hundemannen), Flippy, Mia og tjueen ukontrollerbare babyfrosker har alle sin egen måte å se verden på. Bok nummer to i den nye serien fra Pilkey: Superpus tegneklubb.
Veslepetter, Flippy, Mia og tjueen ukontrollerbare babyfrosker vil alle ha et ord med i laget. Naomi og Melvin kommer ikke til enighet og Poppy ser på verden med andre briller enn søsk- nene sine. Kommer babyfroskene til å finne ut hvordan de kan samarbeide og sette pris på hverandres perspektiv – både inni og utenfor klasserommet?
Lesere i alle aldre vil bli inspirert til å skape sine egne historier og frigjøre sin egen kreativitet mens de dykker ned i dette banebrytende grafiske romaneventyret fra Dav Pilkey og hans inderlige, humoristiske og fantastiske rollebesetning i Superpus tegneklubb.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren