Forfattere:
ISBN:
9788241915659
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Sunn og frisk med sensitiv mage En fullstendig guide til kosthold og mestring

Sliter du, som én av ti nordmenn, med sensitiv mage? Mange savner god informasjon fra fagpersoner om hvordan de skal takle hverdagen. I denne boken kan du få kunnskap om alle aspekter rundt kosthold og livsstil med en sensitiv mage, eller IBS.

* LavFODMAP-dietten forklart i detalj, på en enkel og forståelig måte
* Kostholdsråd basert på den nyeste forskningen
* Veiledning i å kombinere lavFODMAP med andre kostholdshensyn
* Praktiske tips for gjennomføring av lavFODMAP-dietten
* Råd om mestring av hverdagen med IBS og kronisk sykdom, bl.a i forhold til angst, venner, familie, sex og samliv
* Matoppskrifter som passer ditt liv

Mari Eskerud er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har jobbet med IBS og lavFODMAP-dietten ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Hun er også sertifisert i lavFODMAP-dietten av Monash University. Mari brenner for kunnskapsbasert behandling av IBS og har et stort engasjement for pasientene sine.

Cecilie Hauge Ågotnes er forfatter, pasient og foredragsholder. Hun har skrevet tre bøker basert på lavFODMAP-dietten og holder foredrag ved flere norske sjukehus. Cecilie mener det er viktig å bryte tabuer omkring mageplager, psykiske lidelser og kronisk sykdom.

 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.