Forfatter:
ISBN:
9788241919114
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
Voksen

Sorte hull

Isak Rød får i oppdrag å finne ut hva som skjedde med atten år gamle Emma, som forsvant brått for tre år siden. Alle forteller ulike historier om henne. Bare noen få bryr seg egentlig om at hun er borte.

Isak følger sporene etter Emma langs en knivsegg som blir stadig skarpere. Hun har entret miljøer ingen jenter burde oppleve. Men er hun stadig i live?

Letingen blir Isaks sjanse til å fortape seg på ny.

Sorte hull er en roman som dypest sett handler om fravær og tap. I en manns og i en ung jentes liv.

 

«Sjokkerende god debut.»
«Sorte Hull har høyt driv med konstant spenningsnivå uten dødpunkter, den har dyp psykologisk innsikt i menneskesinnets irrganger »
(Terning med 5 øyne)
Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

Filip Lundhaug (f. 1985) er utdannet politi og psykolog. Han er født og oppvokst i Farsund og bor nå i Oslo. Lundhaug har jobbet med psykoterapi, forskning, etterforskning og etterretning knyttet til seksualforbrytelser. Han jobber nå i Kripos.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren