ISBN:
9788241913228
Forlag:
Vigmostad & Bjørke
Trykket år:
2016
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
224
Alder:
Voksen

Sorgen har mange navn Dikt og andre tekster

En følgesvenn i sorg: Sorgen har mange navn er en vakker antologi med kjente, kjære, men også nyere dikt og tekster om døden og det å miste noen.
 
Boken er uvurderlig for den som selv opplever sorg og for den som bistår andre mennesker i vanskelige livsfaser. Den er til sorgens mange stunder og anledninger, alene og sammen, og når man ønsker å gi en gave. Erik J. Stabrun har samlet 120 dikt og andre tekster av 80 forfattere fra Norge, Norden og verden for øvrig. Hver av de åtte delene i boken tar for seg et aspekt ved sorg eller død. Hver del innledes av korte refleksjoner og skisser av erfaringer skrevet av redaktøren. Sorgen har mange navn er en oppdatert og samtidig tidløs samling dikt som kan leses av enhver som elsker stor litteratur.

Om redaktøren:
Erik J. Stabrun har mange års erfaring som fengselsprest, prest ved psykiatrisk klinikk og i politiet. Han har tidligere utgitt fagboka Bud bærer på Gyldendal i 2014, der pårørende forteller om hva som var viktig for dem da de fikk dødsbudskapet, og i samtalene som fulgte.