Forfatter:
ISBN:
9788241913228
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
224
Alder:
Voksen

Sorgen har mange navn Dikt og andre tekster

En følgesvenn i sorg: Sorgen har mange navn er en vakker antologi med kjente, kjære, men også nyere dikt og tekster om døden og det å miste noen.
 
Boken er uvurderlig for den som selv opplever sorg og for den som bistår andre mennesker i vanskelige livsfaser. Den er til sorgens mange stunder og anledninger, alene og sammen, og når man ønsker å gi en gave. Erik J. Stabrun har samlet 120 dikt og andre tekster av 80 forfattere fra Norge, Norden og verden for øvrig. Hver av de åtte delene i boken tar for seg et aspekt ved sorg eller død. Hver del innledes av korte refleksjoner og skisser av erfaringer skrevet av redaktøren. Sorgen har mange navn er en oppdatert og samtidig tidløs samling dikt som kan leses av enhver som elsker stor litteratur.

«Sorgen har mange navn er nemlig ikke en bok som dyrker sorgen, men som hjelper meg til å huske hva som er det viktigste i dette livet: at vi har hverandre.» - Vibeke Bergsjø Aas, kapellan i Grorud menighet

Om redaktøren:
Erik J. Stabrun har mange års erfaring som fengselsprest, prest ved psykiatrisk klinikk og i politiet. Han har tidligere utgitt fagboka Bud bærer på Gyldendal i 2014, der pårørende forteller om hva som var viktig for dem da de fikk dødsbudskapet, og i samtalene som fulgte.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.