Forfatter:
ISBN:
9788241958465
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
191
Alder:
Voksen

Som vi forlater våre skyldnere Du skal ikke begjære dine nestes ektefelle

Enok og Seth er to brødre fra Skogli som utfyller hverandre på alle områder og er så nære som brødre kan være gjennom hele oppveksten. De deler interesser og har raushet når ting lykkes for den andre. Men hva med når den ene forelsker seg i den andres kjæreste?  
Menighetsforstander Melkior Forfang har et forhold til en ulykkelig gift kvinne. Da hun dør av hjertestans i senga hans, er gode råd dyre. Melkior finner en vei ut av uføret, men innser snart at den leder inn i et nytt.
Begjær er en av livets store drivkrefter. I barndommen kan den vise seg i misunnelsen av en venns Apache-sykkel. Men livet kan fort bli komplisert når du blir eldre, og når du begjærer noe forbudt, som fører deg på kollisjonskurs med andre. 
Levi Henriksen forteller med sprudlende overskudd i Som vi forlater våre skyldnere. Forvent deg det uventede.

«Henriksen kan kunsten å kaste deg i vegg i mellom, att og fram mellom latter og tårer, og har alltid opptil flere tvister og overraskelser i ermet.»
[Terningkast 5] Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«… novellekunst av aller ypperste merke.»
[Terningkast 5] Tor Hammerø, Nettavisen

«… klassisk Levi Henriksen, med sine små finurligheter og fataliteter i et bygdømiljø som er mer innholdsrikt enn man kanskje skulle tro.»
[Terningkast 5] Erik Valebrokk

«Det er alvor, det er småhumoristisk og det er til tider fullstendig galskap.»
[Terningkast 5] Bokbloggeren

[Terningkast 5] Øyvind Risvik, Ditt Norden

[Terningkast 5] Randaberg 24 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren