Forfatter:
Illustratør:
Maria Jönsson
Oversetter:
Tor Fretheim
ISBN:
9788293473442
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
26
Alder:
0-3

Slurp! verdens beste smokk

Valdemar elsker å slurpe på smokken sin, men så synes pappa at det er nok: Valdemar er stor ulv og han burde slutte med smokken. Valdemar er enig, han er stor ulv. Stor nok til å bestemme selv!

Bildeboken for alle smokke-misbrukere har uttrykksfulle illustrasjoner med et sobert uttrykk og er håndskrevet med typografi som en del av illustrasjonene. Maria Jönsson forteller med kjærlig humor om Valdemars forhold til smokkene sine, den røde smokken og den grønne smokken. Men når lillesøster Linn roter bort sin smokk, den blå, da viser Valdemar hva det vil å si å være stor ulv på ordentlig.

Sagt om boken:
«Dette en skjønn bok. En rufsete, sta, søt og empatisk bok om å bli en stor ulv som skal, eller ikke skal, slutte med smokk. (...) det er likevel flere ting som gjør at jeg liker boken så godt. Både stil, strek og innhold.»
http://barnebokbloggen.no/to-smokk-or-not-to-smokk

«Maria Jönsson måste räknas till en av våra allra största komiker inom bilderboksgenren och Valdemars nappar är en höjdare i hennes utgivning.»
Dag Hedberg, BTJ

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren