Forfatter:
ISBN:
9788241959363
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
479
Alder:
Voksen

Skygger under overflaten Bok 2 i Ane-trilogien

Om hemmeligheter fra fortiden og kampen mot bygdedyret.
1914
Europa står i brann, og Ane Solingen flykter fra Bremen til Norge med ektemannen Carl og sønnen. Men selv i den vesle kirkebygda ved Kongsvinger er det vanskelig å finne fred. For bygdedyret hviler aldri, og Carls tyske herkomst gjør familien til et lett bytte etter hvert som stridshandlingene også rammer norske interesser.
Ane forsøker å navigere mellom hensyn til vennene og familien, men så treffer hun en husholderske som kjente moren hennes. Moren som døde da hun var fire. Det lille hun får vite, vekker en lengsel etter å vite mer, men folk viker unna når hun stiller spørsmål. Det er som om noen ikke ønsker at hun skal grave i det – at noen har mye å tape på at Anes familiehemmeligheter blir avslørt.

«Den gode leseopplevelsen var på plass fra første side, og varte til det siste punktum. (…) Uforglemmelig. Jeg ser allerede frem til tredje bok.»
[Terningkast 6] Jernbanefrua, blogg

«En bok som man ikke glemmer så lett.»
Wenche Vålbekken, bibliotekar, Solungavisa 

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren