Forfatter:
ISBN:
9788241953811
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
176
Alder:
Voksen

Skjerpings! Du kan alltid bli bedre

Olaf Tufte er den nordmannen som har deltatt i flest olympiske leker. Sommeren 2021 satte han punktum for ro-karrieren med sitt sjuende OL.
I Skjerpings! deler Olaf Tufte både hemmeligheter og livsvisdom han har tilegnet seg som en av tidenes største norske idrettsutøvere. Gjennom glimt fra trening og konkurranser, og historier fra barndom og oppvekst, viser han hvordan man kan nå målene sine ved å dyrke lidenskapen og holde disiplinen. Samtidig er det helt avgjørende å lytte til andre og vise ydmykhet.
Vi kan alle grave oss ned mentalt og få dårlige vaner. Men hvis du innarbeider gode rutiner i hverdagen – og skjerper deg litt hver dag – blir livet enklere å både mestre og nyte. 
Uansett hvor god du er, kan du alltid bli bedre.

«Han har mye å lære bort, og erfaringene kan åpenbart overføres til normale menneskers liv og utfordringer.»
Linn Marie Hammernes, Finansavisen

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren