Forfatter:
ISBN:
9788241915864
Originaltittel:
Last Seen
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Alder:
Voksen

Sist sett

For sju år siden forsvant to gutter på havet bare en av dem ble reddet.

Fra denne dagen var ferieparadiset med den idylliske stranden og de fargerike hyttene merket for alltid. Jacob, sønnen til Sarah, overlevde. Det gjorde ikke sønnen til bestevenninnen hennes, Isla. Sakte, men sikkert påvirker dette vennskapet og relasjonen mellom de to kvinnene.

Så, på den samme dagen sju år etter ulykken, forsvinner Jacob sporløst. Nye hemmeligheter avdekkes, og stemningen i det lille feriesamfunnet blir mer og mer anspent. Stadig dukker nye spørsmål opp som ikke kan besvares.

Sarah leter desperat etter sønnen, og mister underveis tilliten til alle hun kjenner. Og det gjør hun kanskje rett i. Noen så det som skjedde den dagen sønnen forsvant. Og de vil gjøre alt for å holde sannheten skjult.

«Holder deg fanget helt til siste side.» The Sun

«Spennende lesning.» Fabulous Magazine

«Uventede vendinger, hemmeligheter og løgner i massevis. Du har ikke noe annet valg enn å lese den i ett strekk.» Heat

«Vakker skrevet og umulig å legge bort.» Claire Mackintosh, forfatteren av Jeg lar deg gå og Jeg ser deg

Lucy Clarke har tidligere gitt ut bestselgerne Du elsket alltid havet, Den du ikke var og Jeg glemte deg aldri. Hun er bosatt på sørkysten av England sammen med sin mann, som er profesjonell vindsurfer, og deres to sønner.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren