Forfatter:
Illustratør:
Elisabeth Moseng
ISBN:
9788241950995
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
256
Alder:
9-12

Salamanderprinsen

Dorji er sønn av en prins, men bor med mamma i en campingvogn på Furukollen camping. Mamma forsker på salamandere og drømmer om å få nobelprisen. Dorji drømmer om egen do, siden den i vogna er ødelagt. Men mest av alt drømmer han om at de ikke skal flytte, nå som han har blitt venn med Thea, den nye jenta i klassen.
En dag oppdager Dorji og Thea at eieren av campingplassen har sine egne drømmer. Drømmer som er mer som et mareritt for Dorji.
Salamanderprinsen er en varm og humoristisk roman om vennskap, familiebånd og identitet – og om ukjente prinser og sjeldne salamandere.

«[M]orsom og lett å like»
@bokmorten

«Elisabeth Moseng har skrevet sin første bok for mellomtrinnet og det lykkes hun usedvanlig godt med (…) Hun har dessuten illustrert boka selv og gir historien et visuelt løft på akkurat de riktige stedene.»
Petra Helgesen, Foreningen !les

Nominert til Kulturdepartements Illustrasjonspris. Fra juryens begrunnelse:
«Salamanderprinsen er en rørende, morsom og hjertevarm fortelling full av herlige uperfekte karakterer (…) Humoren og hjertevarmen finner vi igjen i illustrasjonene.»

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren