Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok for første gang på norsk.Boken innholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du oppskrifter på alt fra pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til for klaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra kjente kokker over hele verden. Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere.Sølvskjeen er en uunnværlig basis kokebok for alle som er glad i god mat. Oversatt av Ellen Christensen og Dorthe Erichsen
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.