Forfatter:
ISBN:
9788241962295
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
312
Alder:
Voksen

Rapport fra "Nr. 24"

Rapport fra nr. 24 er Gunnar «Kjakan» Sønstebys dramatiske beretning om frihetskampen han førte i det okkuperte Norge. Her forteller han selv om veien fra inntreden i motstandskampen via det omfattende arbeidet for britisk spesialtjeneste, til de spektakulære aksjonene Oslogjengen utførte. Med iskaldt mot og med Gestapo tett i hælene ledet han det illegale aksjons- og sabotasjearbeidet. For innsatsen er Sønsteby tildelt krigskorset med tre sverd, noe som gjør ham til Norges høyest dekorerte borger.
Sønstebys bok er en av krigslitteraturens største klassikere i Norge. Den minner oss på at frihet aldri kan tas for gitt. Til denne utgaven har Jens Stoltenberg skrevet et engasjert forord.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.