Mat og vin

Røyk og rak, tørk og grav

  • Forfatter: Helge Hagen
  • ISBN: 9788241955600
  • Utgivelsesår: 2023
  • Innbinding: Innbundet
  • Sideantall: 264
  • Kategori: Mat og vin
  • Alder: Voksen
Mat og vin

Røyk og rak, tørk og grav

Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse – dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? 
Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Contributor img

Helge Hagen

Helge Hagen (f. 1951) er utdannet naturforvalter. Han har imesteparten av sitt yrkesliv drevet med frilansjournalistikk,informasjonsarbeid og faglitterær virksomhet. Han utgitt enrekke bøker om jakt, fiske og mat. Hagen bor i Brumunddal.Foto: Elisabeth Nord
Les mer

Media image.
Tilgjengelig

429,-

Du har lagt produktet i handlekurven
Røyk og rak, tørk og grav
Røyk og rak, tørk og grav
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Innbundet Innbundet
|
Tilgjengelig
1 x 0,-
0,-
Loading...