Forfattere:
Oversetter:
Erik Ringen
ISBN:
9788241960291
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
378
Alder:
Voksen

Rødt mot rødt Liverpool, Manchester United og den bitreste rivaliseringen i fotballverdenen

Fantastisk medrivende om hatet mellom de to store engelske klubbene.
Liverpool og Manchester gløder av patriotisme og livsglede, men også av hat for hverandre. Hatet er drevet av én ting: fotball.
I denne boken kan du bli med to journalister – en fan av hvert lag – på en reise for å forstå hvorfor det ble slik. Gjennom levende skildringer av ti legendariske kamper fra 1977 til 2020 rulles bakgrunnen for en nådeløs rivalisering opp. Underveis møter du de store legendene på begge lag, og får deres oppfatninger av situasjonen.

«Kan en fotballskribent som heier på Liverpool og en kollega som heier på Manchester United skrive bok sammen? Svaret er utrolig nok ja … et morsomt, godt og troverdig bilde av rivaliseringa mellom klubbene i deres hjerte – Liverpool og Manchester United.»
Arild Rønsen, Nettavisen

«… medrivende fortelling om den langvarige rivaliseringen mellom klubbene og dens vidtrekkende aspekter…  Bokas grep er like enkelt som det er vellykket: Gjennom ti mer og mindre minne¬verdige kamper mellom de to klubbene trekkes forbindelsene, og anekdoter og fakta presenteres … en underholdende, nysgjerrig og kunnskapsrik beretning.»
Leif Ekle, NRK P2

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.