Forfatter:
Oversetter:
Hilde Lyng
ISBN:
9788241916151
Originaltittel:
The Raven Boys
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
12-16

Profetien Ravnekretsen 1

Hvis du kysser ditt livs kjærlighet, vil han dø.

Hvert år står Blue sammen med sin klarsynte mor på kirkegården mens de som snart skal dø, gis til kjenne. Blue ser dem aldri selv. Men i år kommer en skygge ut av mørket og snakker til henne. Senere ser hun den samme gutten på Aglionby, den lokale privatskolen.

Skal hun advare ham? Blue trekkes mot Gansey og gjengen hans, men hele livet har hun blitt fortalt at den første hun kysser, vil dø. Hva om advarselen er det som lokker ham inn i døden?

Dette er året da alt i Blues liv forandres. Dette er året hun dras inn i ravneguttenes verden. Dette er året hun vil oppdage at magi virkelig eksisterer. Og dette er året hun blir forelsket.

Ravnekretsen er en urban fantasy på fire bøker med en sterk hovedperson, romantikk og spenning. Sommerens must-read for alle YA-fans.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren