Forfattere:
ISBN:
9788241952166
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
168
Alder:
Voksen

Pengeplanen Syv steg til en god familieøkonomi

Synes du det er tungt å åpne nettbanken for å ta tak i egen økonomi? Nå kan du bli kvitt vegringen en gang for alle. 
Hvordan kan du spare mange tusen kroner på en halvårlig sjekk av økonomien? Hva er den ultimate prutemailen til banken, og hvordan lager du en pengeplan for familien? Hvilke forsikringer trenger egentlig en familie?
Ikke minst: Hvordan skal dere komme dere gjennom det hvis inntektene svikter?
Lene Drange har hjulpet utallige mennesker med å forbedre egen økonomi i TV-programmet Luksusfellen og på @snaponomi. Hun vet hva folk flest sliter med og hvor det er mye å hente. Nå har hun selv blitt mamma, og opplevd nye økonomiske problemstillinger som følger med å ha ansvar for en familie. 
Derfor har hun laget en guide til de viktigste grepene du gjør for familieøkonomien, fra grunnleggende sikkerhet til investering i fond og aksjer.

For deres forrige bok Snaponomi – bli supergod på egen økonomi ble forfatterne nominert til Brageprisen 2020 i kategorien nyttebøker.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren