ISBN:
9788241962578
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
256
Alder:
Voksen

Påskequiz 1500 spørsmål for hele familien

Kvalitetsquiz med dagsaktuelle spørsmål! 
Her får du 1500 varierte spørsmål av høy kvalitet for hele familien, med ulik vanskelighetsgrad i mange forskjellige kategorier. 150 av spørsmålene er for barn. Spørsmålene er samlet fra flere proffe quizzere av Eskil Aasmul og quizdirektoratet. Boken byr på en rekke nye spørsmål innen de ni formelle quizkategoriene historie, kultur, livsstil, sport, media, verden, vitenskap, underholdning og blandede spørsmål. Her får du bred variasjon i vanskelighetsgrad: hver kategori blir gradvis vanskeligere, og ikke minst får du mange dagsaktuelle spørsmål. 
Påskequiz favner bredt både i tematikk og vanskelighetsgrad. Ingen kommer til å klare alle spørsmålene, men alle kommer til å greie noen!

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.