ISBN:
9788233500658
Utgivelsesår:
Innbinding:
Kalendere
Alder:
Voksen

Nemi bordkalender 2018

Nemi sikrer at årets 365 dager ikke går forbi uten underfundige innslag av figurens mange morsomme og rebelske kvaliteter!

Én dag per side og én stripe per dag fra Lise Myhres skattekammer om Nemi.

I 2017 er det 20 år siden den første Nemi-stripen sto på trykk i Larsons gale verden, og i denne bordkalenderen har vi samlet de beste stripene fra alle disse årene.

Lise Myhre har gjennom årene utviklet sin svartkledde rebell til en figur med mange ulike sider spontan, frekk og morsom, men også tenksom, leken, var og underfundig med andre ord svært så menneskelig!

Lise Myhre er en norsk tegneserieskaper som er mest kjent for å stå bak tegneserien Nemi. Nemi er den norske tegneserien som har slått desidert best an i resten av verden og er oversatt til om lag 15 språk.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.