ISBN:
9788241913457
Forlag:
Vigmostad & Bjørke
Trykket år:
2018
Utgitt:
Utgave:
1
Alder:
Voksen

Nei, nei gutt

«Veldig bra.»
TERNINGKAST 5 av Gunnar Gran i Stavanger Aftenblad

Den femte boken i Helen Grace-serien. 

Etterforsker Helen Grace er ikke ukjent med tragedier. Men når de finner et lik i en nattklubb i Southhampton, går hendelsen hardt inn på henne. Hun skjuler den personlige forbindelsen hun har til offeret og jobber dag og natt for å finne gjerningspersonen. 
Morderen slår til igjen, og etterforskningen begynner å tære både på Helen Grace og på de andre i teamet. For Helen er valget hun står overfor umulig. Skal hun bekjenne dobbeltlivet sitt og med det miste kontroll over saken? Eller skal hun fortsette å skjule det hun vet og risikere å bli trukket inn? 
Hva hun enn gjør, vil ikke morderen gi seg før sannheten har kommet for en dag. Det finnes en skjebne verre enn døden. 

«M.J. Arlidge kjemper i toppen av Premier League. Hans krim spill drives raskt framover i lengderetningen, med mange samtidige bevegelser og dype løp i bakrommet.»
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen


Om forfatteren: M.J. Arlidge har på kort tid etablert seg som en av de viktigste krimforfatterne i Storbritannia de seneste årene. Arlidge har arbeidet med TV i over 18 år, blant annet i BBC. De siste åtte årene har han drevet et uavhengig drama-produksjonsselskap. Nei, nei gutt er den femte boken i den kritikerroste og bestselgende Helen Grace-serien, som så langt består av 

Andre bøker av denne forfatteren