Forfatter:
Oversetter:
Helene Limås
ISBN:
9788241961281
Originaltittel:
Night Train to Marrakech
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
490
Alder:
Voksen

Nattoget til Marrakech

Dramatisk pageturner om kjærlighet og svik.
1960: Etter et havarert forhold tar den franske studenten Vicky Baudin toget til Marrakech på leting etter ikonet sitt, designeren Yves Saint Laurent. Men den dypere årsaken er en annen: Hun vil finne ut hva som skjedde da faren hennes ble bortadoptert som spedbarn.
Farmoren, Clemence Petier, bor i en kasbah høyt oppe i Atlasfjellene. Hun har fått nyss om at et ukjent barnebarn er på leting etter henne, men hun har sine grunner til å holde seg borte.
Når Vickys søster Bea kommer til Marrakech, utforsker søstrene byens intense sosiale liv preget av glamour, kosmopolitisme og kreativitet.
En kjede av dramatiske begivenheter gjør at Vicky søker til bestemoren for hjelp. Men Clemence er ikke rede til å røpe sin mørke hemmelighet.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren