Forfatter:
Oversetter:
Merete Alfsen
ISBN:
9788241956683
Originaltittel:
Narwhal's School of Awesomeness
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
80
Alder:
6-9

Narves kule fiskeskole Havets enhjørning 6

Dykk ned i fire fantasifulle historier om Narve og Manet som prøver seg som lærervikarer. En morgen møter de på en entusiastisk flokk med fiskebarn. Dessverre er læreren deres blitt forkjøla på havets dyp og skoledagen blir avlyst … helt til professor Kunnskapsrik (Narve) og lærer Super (Manet) melder seg til tjeneste. Første time er vaffelmatikk der de lærer å regne ut hvor mange vafler som trengs for å mette hele klassen.
Neste time er en vitenskapelig skattejakt etterfulgt av har’n, du er fantastisk i lillefri. Narves undervisningsmetoder er ikke helt konvensjonelle, men med god hjelp fra Manet underviser de fiskene med sin egen typiske positivitet og humor. Før de vet ordet av det er dagen over … Men hvilken karakter vil Narve få av Manet?
Tegneseriene om Narve og Manet er midt i blinken for dem som leser litt selv.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren