Forfatter:
Illustratør:
Hanne Løvdal
ISBN:
9788241915932
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Når en mamma blir født

Når man skal føde for første gang, er det tusen ting man lurer på. Hvordan merker jeg at fødselen er i gang? Hvor vondt blir det?

Hva kan gå galt?

Dette var bare noe av det fembarnsmor Nina Maaø-Ruden bekymret seg for da hun gikk gravid med førstemann. Hun leste alt hun kom over om svangerskap og fødsler, men savnet de personlige, ekte beskrivelsene av hva som ventet henne.

Nå har hun skrevet den ultimate boken for deg som skal bli mamma. Her møter du en rekke åpenhjertige kvinner som deler sine fødselserfaringer på godt og vondt,slik at du skal få en best mulig opplevelse av det å føde, og vite at du ikke er alene med det du føler.

Nina Maaø-Ruden er forfatter, blogger på smabarnsforeldre.no og driver idébank for småbarnsforeldre i tillegg til å være mor til fem. 


Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.