Forfattere:
Illustratør:
Filippa Widlund
Oversetter:
Heidi Sævareid
ISBN:
9788241951282
Originaltittel:
Mumintrollen och den osynliga gästen
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
32
Alder:
3-6

Mummitrollet og den usynlige gjesten

Hva skal til for at et barn blir synlig? Viktig tema behandlet på nydelig vis.
En mørk høstkveld banker det på Mummitrollets dør. I regnet utenfor står en svært merkelig gjest – et usynlig barn. Hun har blitt skremt av den som skulle ta vare på henne.
Hvordan gjør man et barn synlig? Det funderer alle i Mummi- familien på denne høsten. De prøver med vennlighet, ny kjole og medisiner. De forteller historier, og de venter. Og hva som skal til, får du vite i denne fortellingen!
Historien er basert på novellen Berättelsen om det osynliga barnet og er en del av Bonnier Carlsens satsning på å utvikle nye bøker for neste generasjon Mummi-elskere. Titlene vil forholde seg til Tove Janssons klassiske historier og formidle magien, visdommen, kjærligheten, lyset og mørket i Mummi-verden.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren