Forfattere:
ISBN:
9788241950629
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
175
Alder:
12-16

Mot stjernene er vi ingenting

Det Sofies verden gjorde for filosofi, gjør denne boken for astronomi!
En gripende ungdomsroman om å forsone seg med sorg og tap, men også en lærerik beretning om solsystemet vårt. Tenåringen Oskar bor alene sammen med moren, som er alvorlig syk. Hun har derfor bedt morfaren om å komme, en mann hun brøt all kontakt med da hun selv var tenåring. Hennes siste ønske er at Oscar og morfaren skal finne sammen, og det er kun en måte de kan klare det på; gjennom astronomi. 
- Faktaformidling i romanformat
- Prisvinnende forfatter
- Leseren kan selv prøve å løse mysteriet i boken

«Et fint budskap i boka er at om du i et universelt perspektiv ikke betyr all verdens i deg selv, betyr du alltid noe for noen. (…) Bokas oppbygning er også vellykket, der hvert kapittel på systematisk vis tar for seg en planet» (…) Boka er overhodet ingen leksjon i klimasaken, men forklarer enkelt og greit hvordan alt henger sammen og hvorfor det er viktig å ha kunnskaper om vårt eget solsystem.»
Kristina Brembach Furuvang, Barnebokkritikk.no

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren