Forfattere:
ISBN:
9788241953330
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
160
Alder:
Voksen

Mitt nakne hjerte - og hvordan jeg tok det tilbake

Har du noen gang opplevd å få slått pusten ut av deg? Jeg har spilt håndball og hadde kjent følelsen før. Av å bli taklet rett i bakken og lande hardt på brystet. Av å miste pusten og fortvilet prøve å hive etter den. Akkurat den følelsen fikk jeg nå, i sittende stilling, med mobilen tett inntil øret mens jeg hørte stemmen hans:
«Det er slutt.»   

Drømmegutten. Den første store forelskelsen der alt er rosenrødt. Og like brått kan falle i grus. Jennie Sofie vil være en venninne for andre jenter som opplever det nå. Hun har selv vært der og vet at til og med når hjertet kjennes knust for alltid, går livet videre – med hjelp fra gode venner. 
En bok alle jenter vil ønske å lese, enten de er stormforelsket eller har hjertesorg (og som med fordel kan smugleses av foreldrene).

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.