Forfattere:
ISBN:
9788241950803
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
159
Alder:
Voksen

Min sønn Du skal ære din far og din mor

Hvor langt ville du gått for å redde ditt eget barn?
Midt på natta oppdager Jorunn at sønnen, Ronny, kommer hjem med blod på klærne. Dagen etter er klærne borte. Jorunn frykter at en konfrontasjon vil ødelegge et allerede skjørt mor--sønn-forhold. Ikke er hun sikker på at det virkelig var blod, heller. Men da roen i hjemmet igjen har senket seg, skjer det noe som snur opp-ned på alt sammen, og Jorunn må handle. Men hvor langt er hun er villig til å gå for å redde sønnen sin.
Min sønn andre bok i serien med frittstående romaner inspirert av De ti bud. Denne boken tar utgangspunkt i det det fjerde budet: Du skal ære din far og din mor.

«Han tegner effektivt opp et interessant miljø og et lite persongalleri, og konstruerer en historie som gjør at vi hele tida vil lese videre for å se hvordan det går. Den hjertegode, men akk så hjelpeløse Jorunn er gjenkjennelig og lett å identifisere seg med, og relasjonen mellom mor og sønn er innsiktsfullt og gripende skildret.» 
[terningkast 5] Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Ein finn seg sjølv med både hjartet og latteren i halsen når Arne Svingen skriv med utgangspunkt i det fjerde bodet.» 
Ingvild Bræin, Dag og Tid


«Språket flyter lett som bare det, og fortellingen passer formatet som hånd i hanske. Og til tross for at selve gjerningene i utgangspunktet er av det mørke slaget sitter jeg og gliser gjennom store deler av historien.» 
Bjørnebok

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.