Forfatter:
ISBN:
9788241917448
Utgivelsesår:
Innbinding:
E-bok
Alder:
Voksen

Mestring av livet med diabetes Type 1

Diabetes type 1 krever blodsukkermåling og behandling med insulin flere ganger daglig. Denne boken beskriver pedagogisk og med konkrete råd hvordan man kan mestre sykdommen og samtidig trives i hverdagen. Den er oppdatert på det nyeste innen forskning, behandlingsmåter og hjelpemidler.
Boken er nyttig for personer med nyoppdaget type 1, erfarne diabetikere, familiemedlemmer og helsepersonell.

«Den gir uvurderlig førstehåndsinformasjon om hvordan det er å ha diabetes type 1 ... Meget velskrevet og rett på sak … En bok som denne vil svært mange ha glede av å lese, ikke bare de som har diabetes, men også familie og venner, for å forstå hvordan det er å ha denne sykdommen. Slik vil denne boken bidra til at det blir litt lettere å ha diabetes i Norge.»
Professor Kristian F. Hanssen, en av Norges fremste diabeteseksperter

«… en bok som kan gi både nydiagnostiserte, helsepersonell og pårørende tilgang på dyrebar kunnskap … Boken har en positiv vinkling og har som mål å motivere leseren på veien mot mestring og kontroll … Forfatteren bruker humor, følelser og hverdagsskildringer for å gjøre leseren nysgjerrig.»
Sykepleier Frøydis Alstad-Fønnebø, Sykepleien

«Denne boken bør tilbys alle som har type1-diabetes. Jeg anbefaler den sterkt til alle typer helsepersonell som deltar i behandlingen av personer med denne sykdommen. De fleste leger vil ha mye å lære – både av faktisk kunnskap, men ikke minst om hvordan vi kan hjelpe pasienter til å mestre denne inngripende og ganske kompliserte sykdommen.»
Professor Kåre Birkeland, Tidsskriftet for Den norske legeforening

«Boken lærte meg utrolig mye. Den hadde vært veldig nyttig å ha da jeg fikk type 1 som 15-åring.»
Espen (36 år) 

«Boken er meget god!»
Trond Methi, Medisinsk direktør, NovoNordisk

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren