Forfatter:
Oversetter:
Anlaug Lia
ISBN:
9788241959813
Originaltittel:
Manden i tre dele
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
448
Alder:
Voksen

Mannen i tre deler

Ny, spennende serie om de to spesialagentene i Task Force 14: den eksentriske Lucas Stage og den gåtefulle David Flugt.
På en forblåst ås på Sønderjylland finner politiet liket av en naken mann. Det viser seg etter hvert at mannen egentlig døde tre dager tidligere og ble stjålet fra det lokale likhuset.
Den nakne mannen er ikke forbrytelsen. Han er budskapet.
Vollen på Smøl har i årtier skjult en langt mer gruoppvekkende hemmelighet. Og den tiltrekker seg raskt oppmerksomhet fra internasjonal presse.
To spesialagenter fra Task Force 14 tilkalles fra København: Den gåtefulle David Flugt og den eksentriske Lucas Stage. Agentene blir kjølig mottatt av de lokale politifolkene, og den samme motstanden opplever de også ellers i samfunnet. Dette er en landsdel hvor folk holder seg for seg selv, og hvor skogsmarkene kaster fra seg lange skygger. David og Lucas kommer raskt på sporet av en skremmende seriemorder.

«Forfatteren av denne boken utsetter deg for så mange finter at du har lyst til å bryte ut i et rungende ‘Yes, mann!’»
Berlingske Tidende

«Uhyggelig velskrevet.»
Politiken

«Dansk dynamitt. Thomas Bagger er en krimforfatter av beste merke … Mannen i tre deler er en imponerende sammensatt krimintrige, der stadig nye spor samles på overbevisende måte til slutt … Det som likevel imponerer aller mest med denne boken, er språket. Thomas Bagger skriver rett og slett veldig godt … en av vårens beste krimbøker.»
[Terningkast 5] Sindre Hovdenakk, VG

«Ny danske å følge med på … Mannen i tre deler er spennende så det holder!»
[Terningkast 5] Trude Ånnevik, Hamar Arbeiderblad 

«[J]eg [kan] varmt anbefale å ta med Mannen i tre deler på hytta i påsken. Selv klarte jeg knapt å legge boka fra meg.» 
Mimir Kristjánsson, Klassekampen

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren