Mange løgner små
Forfatter:
ISBN:
9788241960048
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Mange løgner små

Alle har hemmeligheter – hvem skjuler den største?
Under en vinterstorm for fem år siden forsvant en kvinne sporløst fra en liten bygd ute i havgapet. Ett år senere ble hun erklært død. Hva skjedde egentlig med Linnéa?
Ingrid ser frem til sin første ferie under nordlyset med kjæresten Robert, men allerede på ferga over fra fastlandet, blir det tydelig at ikke alle er glade for at Robert vender tilbake. Sunniva, for eksempel, kjenner det gamle sinnet blusse opp. Hvorfor må den-ne Ingrid komme og rippe opp i alt? Og Trude, som håpet hun hadde sluppet unna med skrekken, og så dukker Robert og dob-beltgjengeren til Linnéa opp.
Den eneste som gleder seg til de kommer, er Marry, Roberts mor. Endelig er sønnen tilbake, og kanskje kan hun få ham til å bli denne gangen? Hadde bare ikke Ingrid vært så lik den fæle svigerdatteren …

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren