Forfattere:
ISBN:
9788251626316
Originaltittel:
Percy Jackson - The Lightning Thief
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
12-16

Lyntyven

Percy Jacksoner i ferd med å bli utvist fra skolen – igjen. Men det er ikke det største problemet. I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt for levende. Det viser seg at Percy er en halvblods – halvt menneske og halvt gresk gud. Og ikke nok med det – han har ertet på seg noen av gudene! Et av Zevs’ våpen har blitt stjålet, og Percy er hovedmistenkt.
Lyntyven er den første boken om Percy Jackson en serie på fem og har tatt USA med storm. Den gikk rett inn på New York Times bestselgerliste, har solgt mer enn 50 millioner verden over og har mottatt en rekke priser.

«... en fabelaktig god barne- og ungdomsbok – en av de beste jeg har oversatt faktisk. Spenstig språk, fint driv, masse spenning og moro!»
Torleif Sjøgren-Erichsen

«Denne blir en klassiker.»
Sunday Express

«Actionscener som tar pusten fra deg.»
The Horn Book

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren