Forfatter:
Oversetter:
Vibeke Ekeland Grønn
ISBN:
9788241961885
Originaltittel:
Loki - A Bad God's Guide to Being Good
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
240
Alder:
9-12

Loke - En grusom guds guide til gode gjerninger

En vittig historie fortalt i dagbok-stil, spekket med tegninger og seriestriper, som skildrer frustrasjonen lurendreieren Loke føler når han blir sendt til jorda som gutt.
Etter at ett av pekene hans går for langt, blir den stormannsgale og samvittighetsløse guden Loke sendt til jorda som en «vanlig» 11 år gammel gutt. Hvis han kan bevise at han har noe godt i seg, kan han kanskje unngå å bli liggende under en giftdryppende slange til evig tid.
For å holde et øye med ham, har Odin gitt Loke en magisk dagbok som tvinger ham til å fortelle sannheten. Og som om ikke det var ille nok å skulle bli et bedre menneske, må han greie det helt uten å bruke sine fantastiske magiske krefter. Det blir snart klart at Loke slett ikke klarer å skille godt fra ondt, ærlighet fra lureri eller venner fra fiender.

«ellevilt morsomt (…) Skarpt vidd, etiske dilemmaer, finurlige mytologiske referanser og strektegninger i fleng er oppskriften på ren leseglede.»
Guardian

«En fryd – får deg til å le høyt, fullspekket med tegninger og fotnoter, perfekt for fans av En Pingles dagbok.»
The Daily Mail

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren