Forfatter:
ISBN:
9788241960086
Utgivelsesår:
Innbinding:
Heftet
Sideantall
213
Alder:
Voksen

La alt håp fare Du skal ikke misbruke Guds navn

Rå og leken spenningsroman om dødssynder! Gis ut i serien med romaner inspirert av De ti bud. 
Syv dødssynder. Syv straffer. Én utspekulert plan.
En iskald novemberkveld sitter en mann i en penthouseleilighet og kikker ut over en mørklagt Oslofjord. Bak ham henger det første offeret. En av Norges mest kjente skuespillere har blitt konfrontert med sitt grenseløse hovmod, og tapt. 
Den erfarne drapsetterforskeren Steinar Sand er fortsatt i bunnløs sorg etter å ha mistet sine aller nærmeste på tragisk vis, da han ankommer Tjuvholmen denne kvelden. Dagen etter dukker det opp enda en sak med klare referanser til de syv dødssyndene, og straffen som knyttes til disse. Steinar står overfor en utfordring han aldri har vært i nærheten av, men enda verre: Noen legger igjen spor som kobles til ham. Lar Steinar alt håp fare? Eller finnes det en vei ut av mørket som omslutter ham? I dette spillet kan han ikke stole på noen. Ikke en gang seg selv.

«Boka er lettlest, og innehar eit fantastisk språk. Det er ein fryd å lese, og når plottet er solid og spenningsnivået høgt boka igjennom, så vart den vanskeleg å legga frå seg (…) eit imponerende kunststykke.»
[Terningkast 6] Kjell Magne, Bokbloggeren

«forrykende tempo (…) finurlig intrige.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Det er rett og slett imponerende å få til en så bra story på så få sider (…) Det merkes at forfatteren virkelig har fått utfolde seg, lekt og kost seg underveis i skrivingen (…) Tangen har fått til en meget bra og effektiv historie, med god drive og spenning.»
[Terningkast 6], Bokblogger henningbokhylle

«Ååååå! Spenning og tempo fra første stund. Jeg leste den uten stopp, og ble umiddelbart begeistret.»
Bokblogger bok_i_hagen

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren