Forfatter:
ISBN:
9788241951879
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Sideantall
208
Alder:
Voksen

Kystmat med Rune & Margit & Moi

I Kystmat med Rune & Margit & Moi møter vi Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi. Trioen består av en matglad komiker, en tradisjonsmatguru fra Setesdal og en kreativ mesterkokk, og de skal på kulinarisk skattejakt langs kysten!
Våren 2020 sender TV2 en ny sesong av det kjente og kjære programmet. Samtidig kommer boken med alle de herlige oppskriftene!
TV-serien er en sjangersprengende merkverdighet, der historie, tradisjon, kulinariske saltoer og humor omfavnes. I boken vil du finne mest oppskrifter – de beste fra to sesonger av Kystmat.
Konseptet Rune & Margit & Moi har festet seg og har en stor følgerskare, og de tre programlederne har hver for seg et betydelig popularitetsoppsving de siste årene.

Trond Moi kommer fra Kvinesdal og er en av landets mest kjente kokker. Han er bokens gourmet.

Margit Dale er fra Valle og er både gårdbruker, sykepleier og lærer. Hun er bokens tradisjonsbærer.

Rune Andersen kommer fra Kristiansand og er kjent standupkomiker og fantastisk imitator. Han er bokens moromann.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren