Forfattere:
ISBN:
9788241959684
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
Voksen

Kunsten å fly

På innsiden av livet, treningen og triksene i verdens villeste skiidrett.
Da Birk Ruud var tre år gammel, monterte pappaen hans en trampoline i hagen. Fra det første hoppet var det ingen tvil: Han elsket å fly.
I den lokale alpinbakken møtte Birk et miljø med eldre, kule freeskikjørere, som han bare måtte bli en del av. Så begynte han å utfordre seg selv med stadig luftigere hopp og mer avanserte triks. 
Siden har Birk blitt kjent for å gjøre det umulige mulig på ski. Han har vunnet gull både i OL, VM og X Games. Hele veien har mental trening hjulpet ham med å takle risiko, forventninger og motgang. Han har blitt et stort forbilde for yngre skikjørere, og arrangerer trampolineleiren Birks Tramp Camp for barn hver sommer.
Kunsten å fly er Birks engasjerende fortelling om vanvittig idrettsglede og vinnervilje. Om å overvinne frykt og vraking, om å stå for sine egne meninger, og om den største prøvelsen av alle: Da hans viktigste støttespiller, pappa Øyvind Ruud, døde i forkant av OL i Beijing, der Birk skulle konkurrere i de olympiske leker for første gang.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren