KuToppen: På sporet
Forfatter:
Illustratør:
Qvisten Animation
ISBN:
9788241958731
Utgivelsesår:
Innbinding:
Innbundet
Alder:
3-6

KuToppen: På sporet

Årets påskekrim for de minste – på kino i mars!
I denne boka blir Klara og Gaute gårdsdetektiver. Et frø som kan gro uten sol, regn og til og med jord – oppfunnet av den geniale oppfinnergrisen Albert Einswein – forsvinner om bord i et tog i fart. Hele KuToppens fremtid står dermed i fare. Klara og Gaute får assistere Agatha Hopkins når hun kommer om bord for å løse dette togmysteriet
KuToppen er Norges mest kjente gårdstun og kan besøkes i Dyreparken i Kristiansand. Qvisten Animation vant Amanda for den første filmen om KuToppen, KuToppen på sporet er den tredje filmen om dyrene på Norges mest kjente gårdstun.
Qvisten Animation AS er Nordens største produksjonsselskap for animasjon. De er kjent for barnefilmer av høy kvalitet, som er prisbelønte over hele verden, og salgssuksesser i Norge. KuToppen av en av Qvistens egenutviklede merkevarer.
Kristiansand Dyrepark er Norges største opplevelsespark med over 1 million besøkende hvert år, og består av en aktivitetspark, dyrepark, badeland og overnattingssteder. Parken ble etablert i 1964 og offisielt åpnet i 1966.

Last ned forsidebilde
Noen ganger kan forsidebilder med få detaljer resultere i små bildefiler, for eksempel 250 KB. Dette skyldes at JPG-komprimeringen er effektiv. Til tross for at bildefilen er liten, vil de likevel være skarpe nok på trykk! Last ned bildet og åpne det fullskjerm: Ser det skarpt ut på skjermen, vil det også bli skarpt på trykk.

Andre bøker av denne forfatteren